Fotvård

Behandlar och lindrar eventuella besvär samt ger råd och tips kring egenvård.

Skäm bort dina fötter och känn skillnaden!
Bra fötter ger välbefinnande!

För att boka tid hos mig kan du maila: fotvard@caelia.se
Eller ringa mig på 0736-217 332

Har öppet mellan 08:00-16:00 men är flexibel.

Medicinsk fotvård - 45-60 min

Info: Börjar med ett varmt och uppfriskande fotbad. Naglarna klipps, rensas och slipas. En härligt förebyggande fotvård som tar bort eventuella hälsprickor, liktornar, vårtor, nageltrång, och svamp. Behandlingen avslutas med en skön och avkopplande fotmassage.

Liktorns behandling

Info: Förhårdnader på liktornen skärs bort, sedan avlägsnas den djupa smärtande "konen" med en skalpell eller rosenborr. Liktornar uppkommer på grund av belastning, och nötning på huden. Tänk på att använda skor med bra svikt i. Avlasta redan vid första tecknet på smärta för att undvika långdragna problem.

Behandling av vårtor

Info: Förhårdnader på vårta skärs bort. Sedan behandlas den med en enkel och effektiv vårtbehandling. - Verotop.

För att vårtan skall försvinna krävs regelbundna besök med högst 3 veckors mellanrum. Vårtor smittas ofta i duschar och simhallar, för din egen skull så använd badtofflor i dessa miljöer.

Nageltrång

Info: Klippning av den bit av nagel som trycker mot huden och fila bort vassa kanter. Avlastar med hjälp av en tunn bit copolingas i nagelfalsen för att avlasta huden och minska smärtan. Nageltrång kan vara ärftligt samt bero på "fel" skor och felbelastning av foten. Det är viktigt att ta hand om nageltrånget i god tid så att det inte hinner bli inflammerat.

Delbehandling - 30 min

Info: Behandlingen innebär att du får hjälp med akuta fotproblem så som liktorn, vårtor, nageltrång eller förhårdnader som gör ont.

Fot och Underbensmassage - 30 min

Info: Välgörande fot och Underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad. Inkluderar även mjukgörande fotbad.

Medicinsk fotvård lyx - 90 min

Info: Skäm bort dig eller en nära vän/släkting med en lyxig avkopplande fotbehandling. Den inleds med ett skönt avkopplande fotbad. Därefter medicinsk fotvård. Plus peeling. Fot och Underbensmassage.

Vill du veta mer?

Fyll gärna i formuläret här nedan för att boka en tid eller för att få veta mer om denna behandling.
(Du binder dig inte till något genom att fylla i det formuläret,
utan vi kontaktar dig och berättar mer)
  • Skriv ett kort meddelande om vad det du undrar och vill veta mer om.