Fillers

Restylane är en filler som är naturlig, säker och ger långvariga resultat.

Restylane kan föryngra huden i ansikte, hals och dekolletage, återskapa spänst och elasticitet, fylla ut rynkor och ärr, öka volymen i läpparna eller ge en rejäl fuktboost.

Boka tid

restylane & FILLERS

 
 
72696365-sU1mR.jpg
Skärmklipp 2019-12-04 16.37.07.png
Certifikat.png
Priser

FILLERS

 

För att minimera risken för eventuella blåmärken vid injektionsstället rekommenderar vi att du undviker läkemedel som innehåller acetylsalicylsyra (t ex Treo och Magnecyl), NSAID-preparat (t ex Ipren) eller kosttillskott såsom Omega 3, Omega 6 och E-vitamin i cirka två veckor inför behandling. Om du är osäker på några preparat får du gärna höra av dig till oss.

Rynkor

Många rynkor är vackra, medan andra kan få dig att se arg och trött ut. En  injektion med Restylane kan jämna ut besvärande rynkor och veck med ett direkt resultat. Vilka behov du än har, från att släta ut kråksparkar och rökrynkor till att reducera djupa veck och bekymmersrynkor, finns det en lösning som ger bästa möjliga resultat.

Exempel på vanliga behandlingsområden:

  • Släta ut linjer och rynkor (t ex kråksparkar, nasolabialvecken, rökrynkor, bekymmersrynkor)

  • Föryngra och/eller förstora läppar

  • Fylla ut akneärr och ojämnheter

  • Föryngra handryggar

  • Föryngra dekolletage

  • Hudföryngring genom att boosta med fukt.

Restylane skinboosters är en serie produkter för hudföryngring som förbättrar hudens elasticitet och struktur. Ett bra val för dig som vill förebygga åldrandet i tid och ge huden en riktig fuktboost. 

När vi åldras förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer bryts ner och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Det gör att din hud blir strävare, torrare och mindre spänstig. Detta bidrar till att torrhetslinjer uppstår och behandlas inte dessa i tid blir de till djupa rynkor och veck. Den biologiska klockan spelar också en viktig roll i den här processen men även livsstilsfaktorer som sol-, rök- och alkoholvanor påverkar också. 

Restylane kan föryngra din hud genom att försiktigt och naturligt släta ut huden inifrån. Genom att tillföra hyaluronsyra återställs fuktbalansen och förbättrar strukturen och elasticiteten i huden. I vetenskapliga studier har Restylane skinboosters visats förbättra hudens egenskaper och kan användas för att föryngra huden i ansiktet, halsen, dekolletaget och såväl som på ovansidan av händerna.

Exempel på vanliga behandlingsområden:

  • Ansikte

  • Dekolletage

  • Hals

  • Händer

Restylane Läppar

Våra nya och innovativa produkter särskilt anpassade för att skapa en diskret men ändå märkbar förbättring och framför allt, ett naturligt resultat. Oavsett om ditt fokus är att skapa volym eller att bara ge dina läppar en föryngring, är naturligt utseende alltid målet.

Så går behandlingen till

Medan de flesta Restylane produkter är flexibla och användbara till olika behandlingsområden, så är de nya läpprodukterna särskilt anpassade att matcha den känsliga läppvävnaden.

Med Restylane läpprodukter kan du diskret bygga volym, öka mjukheten och lenheten samt återställa den naturliga fuktbalansen i dina läppar, allt i en enkel, föryngrande behandling. Det är en behandling som är lätt att genomföra och som ger dig ett omedelbart och naturligt resultat.

Teknologin bakom Restylane

Restylane är svenskt, och alla varianter av Restylane är tillverkade av högkvalitativa råmaterial och ingredienser. Produkterna består av hyaluronsyra av icke-animaliskt ursprung och tillverkas med Q-Meds patenterade NASHA™-teknologi.Hyaluronsyra är ett av naturens mest mångfasetterade och fascinerande ämnen. Det finns i hela människokroppen såväl som i de flesta andra levande organismer. Det har många funktioner, från att göra huden elastisk till att smörja lederna.Hyaluronsyra kan dra åt sig stora mängder vatten och det är en av de viktiga egenskaperna i de unika NASHA-produkterna.Restylane ska ha hög renhet och ge långvariga behandlingsresultat. Detta uppnås genom att använda hyaluronsyra med en hög renhetsgrad tillsammans med vår unika stabiliseringsprocess, NASHA-teknologin.Hyaluronsyra i naturlig form bildas och bryts ner konstant i en snabb process. Därför är stabilisering av hyaluronsyran med NASHA-teknologin nödvändig för att uppnå långvariga resultat.Slutresultatet är Restylane – en säker skönhetsprodukt som tas emot väl av kroppen med långvariga, estetiska resultat. Källa: Restylane.se