LPG - Maskin.png
Jenny & Ove Karlsson

Licenserade lpg terapeuter

Licenserade LPG Terapeuter

Vi heter Jenny och Ove Karlsson och utför LPG behandlingar. 

Mer om  oss kommer inom kort.


LPG mer i detalj

LPG är en populär behandling med många användningsområden som används för att bl.a. reducera celluliter, strama åt huden och lindra muskel- och ledvärk.

LPG är en unik och patenterad massagemetod som bygger på mekanisk bindvävsmassage och lymfdränage. Med LPG ökar cirkulationen och vätskeflödet i området som behandlas vilket leder till att slaggprodukter frigörs, bindväven mjukas upp, celluliter minskar och elasticiteten i huden återställs. Varmt välkommen att boka in en kostnadsfri konsultation där våra terapeuter skräddarsyr en behandlingsplan som passar just dig och dina behov.

 

Behandlingen passar alla oavsett kön och ålder.

LPG Endermologie är en av de mest effektiva och populära behandlingarna mot celluliter. Det är en patenterad metod från Frankrike, som med hjälp av vakuum och speciella roterande rullar utför en ytlig såväl som djup bindvävnadsmassage samtidigt som dränaget av vätskeflödet och cirkulationen i kroppen ökar. Vätskor och andra slaggprodukter som stängts inne av svullna celler frigörs och bindväven mjukas upp och dess elasticitet återställs. 

 

Behandlingen med LPG innefattar ingen medicinsk eller kirurgisk behandling och tillför inga kemiska produkter. Metoden är mycket väl beprövad och effektiv. För att få bästa resultat av LPG bör man genomföra 1-2 behandlingar i veckan till önskat resultat uppnåtts. Efter avslutad kur är du välkommen på en underhållsbehandling då och då för att bevara dina fina resultat. Boka en kostnadsfri konsultation så berättar vi mer om vad LPG kan göra just för dig och lägger upp en skräddarsydd behandlingsplan utefter dina behov och önskemål.


Kontakta oss på
Jenny 070-867 62 58
Ove 070-865 48 74
eller lpg@caelia.se

LPG - Maskin.png
Jenny Karlsson.jpg
Ove Karlsson.jpg
Boka din behandling hos oss

LPG ENDERMOLOGIE BEHANDLINGSOMRÅDEN:

  • Reducerar celluliter

  • Reducerar svullnad

  • Påskyndar träningsresultat

  • Komplement till kosmetiska
    operationer / plastikkirurgi

  • Minskar muskel- och ledvärk

  • Formar kroppens konturlinjer

  • Ökar hudens elasticitet och spänst