Tessan Bylund

Jag heter Therese Bylund och är diplomerad medicinsk fotvårdsterapeut med examen från Axelsons gymnastiska institut.

Jag behandlar och lindrar eventuella besvär samt ger råd och tips kring egenvård.
Skäm bort dina fötter och känn skillnaden. Bra fötter ger välbefinnande.

Behandlingar

45-60 min
Medicinsk fotvård: info börjar med ett varmt och uppfriskande fotbad. Naglarna klipps och rnsas och slipas. Jag tar hand om förhårdnader och hälsprickor. Avlutar sen behandlngen med en skön avkopplande fotmassage.

Fotbehandlng deluxe
45-60 min
info: Börjar med varmt och uppfriskande fotbad. Naglarna klipps, rensas och slipas. Tar hand om förhårdnader och hälsprickor. Behandlingen avslutas med en skönt avkopplande massage.

Liktornsbehandling
info: Förhårdnader och liktornen skärs bort , sedan avlägsnas den djupa smärtande "konen" med en skalpell eller rosenborr. Liktornar uppkommer på grund av belastning och nötning på huden. Tänk på att använda skor med bra svikt i. Avlasta redan vid första tecknet på smärta för att undvika långdragna problem.

Behandling av vårtor
info: förhårdnader på vårta skärs bort. Sedan behandlas den med en enkel och effektiv vårtbehandling- verotop. För att vårtan ska försvinna krävs regelbundna besök med högst tre veckors mellanrum. Vårtor smittas ofta i duschar och simhallar, för din egen skull är det bra om du använder badtofflor i dessa miljöer.

Delbehandling
30 min

Behandlingen innebär att du får hjälp med akuta fotproblem så som liktorn, vårtor, nageltrång eller förhårdnader som gör ont.

Fot/ underbensmassage
30 min 380kr
Välgörande fot och underbensmassge där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kropen känns skönt avslappnad. Inkluderar även mjukgörande fotbad.

Medicinsk fotvård lyx
90 min

Skäm bort dig eller en nära vän / släktning med en lyxigt avkopplande fotbehandling. Den inleds  med ett skönt avkopplande fotbad. Därefter medicinsk fotvård, plus peeling. Även fot och underbensmassage ingår.
TESSAN BYLUND
Undersköterska
Diplomerad Medicinsk
Fotvårdsterapeut


TESSAN UTFÖR:
Medicinsk Fotvård