Therese Almér

Jag heter Therese Almér och är leg. Sjuksköterska, Medicinsk Hud & Laserterpeut, Lymfflödesmassör och Certifierad Restylanebehandlare.

Jag  är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och avlagt examen vid Paramedical Beauty School of Sweden, Akademiklinikens och International Beauty School of Swedens utbildning. Utbildningen är den enda i Skandinavien som leder till yrkestitlarna:

  • Medicinsk Hud- & Laserterapeut
  • Lymfflödesmassör
  • Certifierad Restylane Behandlare (tillval för sjuksköterskor).Önskar du en ren, frisk och fräsch hud? Här får du professionella och effektiva medicinska behandlingar i form av Kemisk peel, Restylane, Lymfmassage och Dermapen mot acne, rynkor, torr och solskadad hud. Du kan dessutom ta bort hår där du inte vill ha det med en behandling som är helt smärtfri.

NYHET! Nu kan ni även få era fötter omhändertagna.

Är du intresserad av en behandling? Då börjar vi med:
En konsultation för att få veta dina önskemål och bakgrund och vilken behandling som passar dig bäst.
Du får ett kostnadsförslag och vad du kan förvänta dig för resultat.

Theres Almér:
"Som sjuksköterska har jag en humanistisk och holistisk syn på människan och vet att alla delar hänger ihop. Därför är det viktigt för mig att få veta dina förväntningar när du kommer till mig och att du känner dig lugn och trygg genom hela behandlingen."

 

Caelia Clinic är en Certifierad Restylane Klinik. Här får du ett personligt, säkert och hygieniskt omhändertagande. Vi förstår vikten av att må bra fysiskt o psykiskt, att ha en balans mellan kost, fysisk aktivitet och vila och vad det kan ha för inverkan på huden som är kroppens största organ.

För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med ditt behandlingsresultat och därför erbjuder vi på gratis konsultation inför varje ny behandling.

Intresset för medicinsk hudvård har funnits hos Therese Almér sen tonåren då hon själv hade problem med mycket acne och åt starka mediciner mot det. Idag finns betydligt fler alternativ för att motverka detta.

Viljan att se frisk, pigg och fräsch ut har funnits med ända sen jag utbildade mig inom sång dans och teater där ansiktet och kroppen är verktyget utåt för att få ett arbete.
Företaget är försäkrat vid Salus Ansvar.

Kontakta mig på Tel 076-3083742
Eller via: Kontakt.

THERESE ALMÈR
Leg. Sjuksköterska,
Medicinsk Hud & Laserterpeut, Lymfflödesmassör och
Certifierad Restylanebehandlare


LÄS MER OM MIG

THERESE UTFÖR:
Hudföryngrande behandlingar, 
Kemisk peeling,
Dermapen,
Empress/ Cliniccare,
Muskelavsappnande injektioner,
Fillers med Restylane,
Permanent Hårreducerning (smärtfri).
Friskvårdande lymfmassage