LPG

LPG

LPG Endermologie innebär mekanisk cellstimulering och utvecklades först inom sjukvården för att bearbeta skadad vävnad och muskler och ge snabbare läkning och återhämtning.

Boka tid
 
LPG - Maskin.png
LPG - I Love lpg.png
Caelia Clinic Logotype Symbol - Gold (ko
 
Priser
 

LPG Endermologie utformades för över 30 år sedan inom sjukvården.
 

LPG bygger på beprövade och vedertagna principer inom massage, bindvävsmassage och lymfmassage.


LPG används i hela världen idag för behandlingar av både kropp och ansikte inom skönhet, sport och hälsa


LPG Endermologie innebär mekanisk cellstimulering och utvecklades först inom sjukvården för att bearbeta skadad vävnad och muskler och ge snabbare läkning och återhämtning. Ditt första besök hos oss innebär alltid en konsultation med provbehandling. Då är priset reducerat. Du kan välja att boka konsultation och provbehandling för kropp, ansikte eller en kombination av både kropp och ansikte. Därefter rådgör du med din terapeut och får en rekommendation om lämpligt antal behandlingar.

Ta hand om kroppen LPG Endermologie reducerar smärta och stelhet, mjukar upp och minskar volym genom att överflödig vätska dräneras bort. Fettförbränningen ökar genom lipolys och kroppen städas på slaggprodukter som samlats i vävnaden. LPG arbetar inom samma principer som manuell massage, lymfdränage och bindvävsmassage.

Man tar hänsyn till blockerat flöde i lymfsystemet och leder vätska till bättre fungerande områden. Metoden stimulerar och aktiverar kroppens egna processer på ett skonsamt och effektivt sätt. Därför fungerar det så bra.

LPG Kropp:

  • Cellulitbehandling

  • Fettreducering.

  • Uppstramning och lyft

  • Stimulerar lymfsystem och bindväv vilket aktiverar utrensning av slagg och toxiner

  • Förbereder muskler inför prestation och ger snabbare återhämtning

  • Reducerar svullnad

  • Ökar smidighet och elasticitet i muskler och bindväv


LPG Ansikte

Lpg går att utföra även i ansiktet. Du får en ökad lyster och cirkulation samt det stramar upp och du får ett litet lyft i området du behandlar som tex i det känsliga område runt ögonen.  

Minskar dubbelhaka och svullnader. Ger även god effekt på fina linjer då det stimulerar elastin och kollagen.