Produkter

Neostrata hudvård

Jag har valt att arbeta med Neostratas unika produkter. I produktserien finns det anpassade produkter för bland annat acne, pigment och känslig hud.
Neostrata bedriver ledande dermatiologisk forskning och utveckling under ledning av professorerna Dr Eugene van Scott och Dr Ruey Yu, som är två av världens främsta hudvårdsforskare.


Neostratas produkter finner du enbart till läkarstyrda kliniker och det är endast legitimerad personal som får utföra behandlingar med Neostrata.

Ingredienserna i Neostratas produkter tränger ner på djupet i huden vilket är viktigt om huden ska reparera sig. AHA binder fukt om man tillsätter fukt, den innehåller inte fukt i sig själv. Människor med känslig hud måste låta huden vänja sig vid syran.

Poly Hydroxi Acid

Poly Hydroxi Acid är den nya generationens fruktsyra med många goda fördelar och egenskaper. PHA har samma cellstimulerande effekt som AHA men alla kan tåla PHA. Den går försiktigare in i huden. Den innehåller fukt och hjälper till att transportera fukten ner i huden samt binder fukten. Till skillnad från AHA är PHA en antioxidant och du blir inte solkänslig av den.

Det finns en fördel att använda produkterna hemma om du vill göra behandlingar med Neostratas kemisk peel då de är av samma kemi och passar ihop.
I den här produktserien finns det anpassade produkter för bland annat acne, pigment och känslig hud.

Vill du veta mera? Hör gärna av dig och gå in på vår Kontaktsida

Fotvårdsprodukter

Låt drömmen bli sann!
Den om lena hälar, smidig hud och vackra naglar.
Här finns mjukgörande, väldoftande, exklusiva och ekologiska fotprodukter.  De är registrerade i EU, miljömässigt bra och inte djurtestade.
 
Är hudvänlig professionell makeup med hög kvalitet som är utvecklad av svenska makeupartister och hudterapeuter.
 
Rengöring
Facial Cleanser 100 ml 299 kr
Clarifying Facial Cleanser  200 ml 299 kr
Dag
Ultra Daytime Skin Smoothing Cream SPF15, 40 gr 399 kr
Daytime Protection Cream, 40 gr 399 kr
Sheer Hydration SPF15, 50 ml 399 kr
Natt
Ultra Smoothing Cream, 40 gr
Oily Skin Solution, 100 ml
Ultra-Moisturizing Face Cream, 40 gr
Renewal Cream, 30 gr
High Potency Cream, 30 gr
BioHydrating Face Cream, 40 gr
Bionic Face Cream, 40 gr