Profhilo

Profhilo är en BDDE-fri injicerbara hyaluronsyrabaserad produkt som stramar upp huden och motverkar slapphet.

Profhilo® är den första BDDE-fria stabiliserade injicerbara hyaluronsyrabaserade produkten som stramar upp huden och motverkar slapphet.

 
 
 

Produkten har en av marknadens högsta koncentrationer av hyaluronsyra (HA): 64 mg/2 ml. Den stärker och återfuktar huden och har dessutom remodellerande effekt på åldrande vävnad som börjar tappa sin spänst.

 

Profhilo® ger utmärkta resultat när den används som enda behandling och kan också kombineras med andra estetiska behandlingar

.

Behandling mot håravfall

PRP kan även behandlas mot håravfall och utförs på samma sätt som när den injiceras i huden.

Hudbehandling PRP:

(Vampyrbehandling)
PRP är en bioföryngrande cellteknik som stimulerar och ökar kollagenproduktionen och blodcirkulationen. Behandlingen ger en naturlig föryngring av huden som blir både slätare och mer elastisk.
PRP har under senare tid börjat användas inom estetiska behandlingar men har under många år använts inom idrottsmedicin och ortopedi.

Så här går det till

APRP-behandlingen innebär att plasma från patientens eget blod injiceras på de områden som ska behandlas. Plasman är mycket rik på tillväxtfaktorer som drar igång en kraftfull förnyelse av vävnaderna. Behandlingen tar ca 45 minuter.
 
Vanligtvis behövs det 3 behandlingar av PRP med 4 veckors mellanrum och effekten kan ses efter ett par veckor i form av en förbättrad struktur av huden.

När hårsäckarna injiceras sker en mängd positiva reaktioner i huden. PRP skapar nybildning av fler små blodkärl i området där injektionen sker och bidrar med ytterligare näring till hårsäckarna.
 Antal behandlingar beror på utgångsläget och vilket resultat som vill uppnås. Det diskuteras under en konsultation.

Referenser

En hudbehandling som anpassas utifrån din egen hudtyp Hudbehandlingen sker med mikroinjektioner i det yttre lagret av huden.

 

JANI AHLQVIST

 
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon

© 2019 by RenewMe Design & Media.

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon