PRP Vampyrbehandling

PRP för att motverka håravfall. Utförs på samma sätt som vid behandlingar för huden.

PRP – en naturlig och effektiv skönhetsbehandling.
PRP behandlingar för ansikte, hals och händer ger en förbättrad hudkvalitet, slätare hy och finare lyster. Bevisat effektiv för att motverka håravfall.

Boka tid

VAMPYRBEHANDLING

 
 
Skärmklipp 2019-12-04 16.37.07.png
D85_7215.jpg
Certifikat.png
Priser

VAMPYRBEHANDLING

 

PRP behandlingar för ansikte, hals och händer ger en förbättrad hudkvalitet, slätare hy och finare lyster. Linjerna i ansiktet blir mjukare och stramas upp så att huden ser yngre ut. Behandlingen kan också med fördel användas för att jämna pigmentförändringar och reducering av ärr.


Vanliga behandlingsområden är huden omkring och under ögonen, kinder, käklinje, hals, dekolletage och händer.

Behandling mot håravfall

PRP kan även behandlas mot håravfall och utförs på samma sätt som när den injiceras i huden.

Hudbehandling PRP:

(Vampyrbehandling)
PRP är en bioföryngrande cellteknik som stimulerar och ökar kollagenproduktionen och blodcirkulationen. Behandlingen ger en naturlig föryngring av huden som blir både slätare och mer elastisk.
PRP har under senare tid börjat användas inom estetiska behandlingar men har under många år använts inom idrottsmedicin och ortopedi.

Så här går det till

APRP-behandlingen innebär att plasma från patientens eget blod injiceras på de områden som ska behandlas. Plasman är mycket rik på tillväxtfaktorer som drar igång en kraftfull förnyelse av vävnaderna. Behandlingen tar ca 45 minuter.
 
Vanligtvis behövs det 3 behandlingar av PRP med 4 veckors mellanrum och effekten kan ses efter ett par veckor i form av en förbättrad struktur av huden.

När hårsäckarna injiceras sker en mängd positiva reaktioner i huden. PRP skapar nybildning av fler små blodkärl i området där injektionen sker och bidrar med ytterligare näring till hårsäckarna.
 Antal behandlingar beror på utgångsläget och vilket resultat som vill uppnås. Det diskuteras under en konsultation.