Therese Almer

Legitimerad sjuksköterska

Leg. Sjuksköterska, Medicinsk Hud & Laserterpeut, Lymfflödesmassör och Certifierad Restylanebehandlare.

Jag heter Therese Almér och är leg. Sjuksköterska, Medicinsk Hud & Laserterpeut, Lymfflödesmassör och Certifierad Restylanebehandlare.

Jag  är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och avlagt examen vid Paramedical Beauty School of Sweden, Akademiklinikens och International Beauty School of Swedens utbildning. Utbildningen är den enda i Skandinavien som leder till yrkestitlarna:

 • Medicinsk Hud- & Laserterapeut

 • Lymfflödesmassör

 • Certifierad Restylane Behandlare (tillval för sjuksköterskor).


Önskar du en fräsch, frisk och pigg hud?

Hos Therese kan vi återskapa volym samt förebygga huden och ansiktets åldrande genom att injicera Hyaluronsyra i de områden där det saknas. Vi kan mjuka upp linjer och rynkor med toxin i ansiktets muskler som sen ger efftekt på bland annat arga rynkan, kråksparkar och pannrynkor. Lider du av spända käkar eller armvsett kan vi även hjälpa till med det.


Det är viktigt för oss att du känner dig trygg, därför verkar vi för en säker och trygg bransch genom att vara med i Estetiska injektionsrådet, FAN club, fortbilda oss på de utbildningar som erhålles på Galderma t ex. Vi har också en medicinskt ansvarig läkare bakom injektionsbehandlingarna.


Företaget är försäkrat via Folksam

Är du intresserad av en behandling?
DÅ BÖRJAR VI MED:
En konsultation för att få veta dina önskemål och bakgrund och vilken behandling som passar dig bäst.
Du får ett kostnadsförslag och vad du kan förvänta dig för resultat.


Therese Almér:
"Som sjuksköterska har jag en humanistisk och holistisk syn på människan och vet att alla delar hänger ihop. Därför är det viktigt för mig att få veta dina förväntningar när du kommer till mig och att du känner dig lugn och trygg genom hela behandlingen."
 

Caelia Clinic är en Certifierad Restylane Klinik. Här får du ett personligt, säkert och hygieniskt omhändertagande. Vi förstår vikten av att må bra fysiskt o psykiskt, att ha en balans mellan kost, fysisk aktivitet och vila och vad det kan ha för inverkan på huden som är kroppens största organ.

För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med ditt behandlingsresultat och därför erbjuder vi på gratis konsultation inför varje ny behandling.

Intresset för medicinsk hudvård har funnits hos Therese Almér sen tonåren då hon själv hade problem med mycket acne och åt starka mediciner mot det. Idag finns betydligt fler alternativ för att motverka detta.

Viljan att se frisk, pigg och fräsch ut har funnits med ända sen jag utbildade mig inom sång dans och teater där ansiktet och kroppen är verktyget utåt för att få ett arbete.
Företaget är försäkrat vid Salus Ansvar.

Kontakta mig på Tel 076-308 37 42 eller therese@caelia.se

Therese Almer 01.jpg
Skärmklipp 2019-12-05 15.15.16.png
Skärmklipp 2019-12-05 15.13.39.png

therese utför:

 • Filler injektioner

 • botox/muskelavlsappnande injektion

 • Armsvettsbehandling

 • Prp injektioner - Hår och hud

 • Profhilo injektion

 • Dermapen

 • Dermapen cryo

 • Kemisk peeling

 • Aquagold