Therese Almer 03.jpg
Trådlyft

Trådlyft

Nu har vi glädjen att erbjuda våra kunder trådbehandling med PDO-trådar från märket Rainbow Threads som funnits på marknaden i åtta år.

Boka tid
 
Therese_får_behandling.jpg
Caelia Clinic Logotype Symbol - Gold (ko
Therese Almer 03.jpg
Priser

TRÅDLYFT

 

Behandlingen tillämpas för att dels förbättra hudens spänst och elasticitet men även för att förbättra ansiktsstrukturen, vilket ger samma fördelar som ett ansiktslyft men utan behov av operation.

 

PDO-trådarna är gjorda av ämnet Polydioxanon som använts för kirurgiska trådar i över 20 år och som bryts ner naturligt av kroppen över tid. Nedbrytningen av trådarna startar direkt under själva behandlingen och pågår sedan under flera månader vilket resulterar i en förhöjd kroppsegen produktion av kollagen och elastin samt en ökning av mikrocirkulation vilket leder till en förbättrad elasticitet.

 

Resultatet håller sedan upp till 18 månader men kan självklart förlängas med underhållsbehandlingar.

Områden som kan behandlas

Kinder Käklinje Panna Ögon Ögonbryn Haka Hals Beroende på vilket område vi behandlar samt önskat resultat så använder vi oss av antigen tunna PDO-trådar (för allmän hudförbättring) och/eller grövre trådar som förs in djupare i huden för att ge en mer lyftande och åtstramande effekt.

 

Vilka trådar som passar just dig avgörs på konsultationen.

 

Priset för behandlingen beror på dina förutsättningar och önskemål samt vilket område vi behandlar där man kan välja att antingen behandla hela eller delar av ansiktet/hals samt vilken typ av tråd vi använder.