Fotvård

Behandlar och lindrar eventuella besvär samt ger råd och tips kring egenvård.

Skäm bort dina fötter och känn skillnaden!
Bra fötter ger välbefinnande!

Boka tid
 
 
Priser

Medicinsk fotvård - 45-60 min

Börjar med ett varmt och uppfriskande fotbad. Naglarna klipps, rensas och slipas. En härligt förebyggande fotvård som tar bort eventuella hälsprickor, liktornar, vårtor, nageltrång, och svamp. Behandlingen avslutas med en skön och avkopplande fotmassage.

Liktorns behandling

Förhårdnader på liktornen skärs bort, sedan avlägsnas den djupa smärtande "konen" med en skalpell eller rosenborr. Liktornar uppkommer på grund av belastning, och nötning på huden. Tänk på att använda skor med bra svikt i. Avlasta redan vid första tecknet på smärta för att undvika långdragna problem.

Behandling av vårtor

Förhårdnader på vårta skärs bort. Sedan behandlas den med en enkel och effektiv vårtbehandling. - Acetocaustin.

 

För att vårtan skall försvinna krävs regelbundna besök med högst 2 veckors mellanrum. Vårtor smittas ofta i duschar och simhallar, för din egen skull så använd badtofflor i dessa miljöer.

Nageltrång

Klippning av den bit av nagel som trycker mot huden och fila bort vassa kanter. Avlastar med hjälp av en tunn bit copolingas i nagelfalsen för att avlasta huden och minska smärtan. Nageltrång kan vara ärftligt samt bero på "fel" skor och felbelastning av foten. Det är viktigt att ta hand om nageltrånget i god tid så att det inte hinner bli inflammerat.

Delbehandling - 30 min

Behandlingen innebär att du får hjälp med akuta fotproblem så som liktorn, vårtor, nageltrång eller förhårdnader som gör ont.

Fot & Underbensmassage - 30 min

Välgörande fot och Underbensmassage där ben och fötter återfår sin energi och spänst. Löser upp spänningar och gör att hela kroppen känns skönt avslappnad. Inkluderar även mjukgörande fotbad.

Medicinsk fotvård lyx - 90 min

Skäm bort dig eller en nära vän/släkting med en lyxig avkopplande fotbehandling. Den inleds med ett skönt avkopplande fotbad. Därefter medicinsk fotvård. Plus peeling. Fot och Underbensmassage.

Fungi Check - 30 min

Hos oss kan du helt smärtfritt på bara 10 min få reda på om just din/dina naglar/hud är angripen av svamp.

Medicinsk fotvård lackade naglar - 60 min

Skäm bort dig eller en nära vän/släkting med en lyxig avkopplande fotbehandling. Den inleds med ett skönt avkopplande fotbad. Därefter medicinsk fotvård. Plus peeling. Fot och Underbensmassage.

FOTVÅRD