Therese Almer 03.jpg
Caelia Clinic

Caelia Clinic startades i augusti 2012 av Therese Almér, klinikens grundare

Therese Almér är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning och avlagt examen vid Paramedical Beauty School of Sweden, Akademiklinikens och International Beauty School of Swedens utbildning. Utbildningen är den enda i Skandinavien som leder till yrkestitlarna:

Medicinsk Hud- & Laserterapeut
Lymfflödesmassör
Certifierad Restylane Behandlare (tillval för sjuksköterskor).

Therese Almer 01.jpg
Skärmklipp 2019-12-05 15.15.16.png
Certifikat.png
Boka tid

2016 beslutar kliniken för att utöka med tjänsten medicinsk Fotvård. Tessan är utbildad undersköterska med 20 års erfarenhet. Genom åren har Tessan hunnit se många fötter med problem. När det var dags att sadla om var det fötterna som låg Tessan varmast om hjärtat och det kändes naturligt att gå en utbildning inom detta. Allt för att kunna hjälpa alla människor till hållbara fina fötter.

Caelia Clinic är en Certifierad Restylane Klinik. Här får du ett personligt, säkert och hygieniskt omhändertagande. Vi förstår vikten av att må bra fysiskt o psykiskt, att ha en balans mellan kost, fysisk aktivitet och vila och vad det kan ha för inverkan på huden som är kroppens största organ.

För oss är det viktigt att du känner dig nöjd med ditt behandlingsresultat och därför erbjuder vi på gratis konsultation inför varje ny behandling.

Intresset för medicinsk hudvård har funnits hos Therese Almér sen tonåren då hon själv hade problem med mycket acne och åt starka mediciner mot det. Idag finns betydligt fler alternativ för att motverka detta.

Viljan att se frisk, pigg och fräsch ut har funnits med ända sen jag utbildade mig inom sång dans och teater där ansiktet och kroppen är verktyget utåt för att få ett arbete.
Företaget är försäkrat hos If